SKIBSVÆRFT OG BÅDEBYGGERI

– Træ, metal, glas- og kulfiber samt hydraulik

JOBI Værft udfører alle typer opgaver inden for nybygning, ombygning og reparationer af fartøjer.

Vi er pt. ca. 50 faguddannede medarbejdere, som gennem årene har fået opbygget en bred ekspertise i alle typer materialer som træ, metal samt glas- og kulfiber samt hydraulik. Vores medarbejdere er alle uddannet inden for skibs- og bådebyggeri, og vores smede har krævede svejsercertifikater. Vi står gerne for hele totalentreprisen på dine opgaver. Hvor vi i samarbejde finder de bedste løsninger og vi står for kontakten til evt. nødvendige underleverandører, som vi ved er specialister inden for deres felt og leverer et stykke godt fuldført arbejde.

Løbende vedligeholder vi de lokale fiskekuttere. I samarbejde med skipperen er vi med til at udvikle skibet som arbejdsplads og dermed forbedre forholdene på havet. Flere fiskekuttere har fået monteret slingrekøl, fået ændret bagenden eller er blevet forlænget. Har du en idé, har vi løsningen.

Inden for traditionel vedligeholdelse af bevaringsværdige veteranskibe, har vi haft mange spændende projekter. Vi har et rigtigt godt samarbejde med Skibsbevaringsfonden. Vores erfarne skibs- og bådebyggere udfører alt vedligeholdelse på de gamle skibe med træarbejde, smedearbejde og montering. Alt arbejde bliver udført efter Skibsbevaringsfondens kulturhistoriske retningslinier. Hvor arbejdsmetoder og materialer skal få skibet til at fremstå virkelighedstro
Et traditionelt håndværk vi sætter stor pris på at holde i hævd.

Af Søfartsstyrelsen er vi godkendt til:

  •  Eftersyn på hejsemidler og lossegrej

Værftet er desuden autoriseret FirePro forhandler.

Få værfter har som JOBI Værft erfaring med både glas- og kulfiber inden for nybygning og reparationer. Vores erfaring hermed har udmundet i et samarbejde med Søværnet, hvor vi udfører generel vedligeholdelse og reparationer af Søværnets forskellige fartøjer, samt reparation af skader og udførsel af forstærkninger på fartøjets konstruktioner.

Vi samarbejder ligeledes med de forskellige havnemyndigheder, om service, vedligeholdelse og ombygning af maritime erhvervsfartøjer, som lods- og slæbebåde.

Vi er meget fleksible og mobile og yder service, hvor og hvornår kunden ønsker det.

Vi vil gerne hjælpe dig med at få løst dit næste projekt.

Leveringsbetingelser klik her:  Betingelser for reparations- og ombygningsarbejder

Kontakt os og få et tilbud, ring til Jesper Faurholt på tlf. (+45) 2144 3025.

 

Se flere billeder

– Klik på billederne for at forstørre