Profile

JOBI VÆRFT A/S er stiftet i år 2005 af de to brødre Jesper Faurholt Jensen og Bjarke Faurholt Jensen.

Begge har uddannelse og mange års erfaring indenfor branchen med både nybygning og renovering af alle typer fartøjer.

1. januar 2013 overtog Jobi Værft A/S det nu tidligere Kurt Sørensens Skibs- og bådebyggeri i Aalbæk.

1. april 2015 overtog Jobi Værft A/S det nu tidligere Strandby Værft & Bedding ApS. Herefter har man samlet alle sine aktiviteter i Strandby efter ombygning og renovering af værftet.

I 2020 er den tredie bror, Maskinmester Troels Faurholt Jensen, indgået som medejer i firmaet.

JOBI Værft A/S

Vi er et full-serviceværft beliggende centralt i Skandinavien. Egen bedding med kapacitet på op til 300 ton, 6 udvendige standpladser og samt lukket hal til skibsbygning, hvor arbejde kan foregå under tag. 50 veluddannede og erfarne medarbejdere med bred ekspertise inden for træ, metal, glas- og kulfiber, motorinstallationer samt hydraulik. Omfattende værksteder og maskinpark til udførelse af alle typer arbejde. Stort netværk af samarbejdspartnere og leverandører.

Samarbejdet

Kendetegnende for Jobi Værft er en åben og uformel dialog, tæt kontakt og hurtig respons. Ofte deltager værftet allerede på ide-stadiet og bidrager gerne med inspiration og forslag til forbedringer. Som kunde kan man forvente en proaktiv partner, som tager ansvar for detaljerne og følger op.

Fleksibilitet

Samarbejde kan ske på mange måder. Kundens ønsker er altid udgangspunktet og værftet kan stå for opgaven helt eller delvist og på alle stadier. Kunden er også velkommen til at deltage i arbejdet. Vi har også erfaring med at udføre arbejde uden for værftet i ind- og udland.

Alle er velkomne

Vi giver gerne et uforpligtende forslag og pris på enhver type arbejde. Man er velkommen til at kontakte os, uanset opgaven.

Jobi Værft uddanner løbende nye lærlinge, som bådebyggere og skibsmontører. Vi sørger på den måde for, at videreføre de stolte danske håndværkstraditioner indenfor de maritime fag.

Medlem af:

Certificering:

Certifikat:

2014

profil_jobi_2

Gazellevinder Nordjylland 2014

 

2015

ivaerksaetter2015

Frederikshavn Erhvervsråds Iværksætterpris 2015

 

2016

vinderne

Vindere af Årets Ejerlederpris Nordjylland 2016