SPECIALOPGAVER

Jobi Værft har løst en lang række specialopgaver for forskellige kunder. Vores erfaringer med håndværk, materialer og projektstyring kan også bruges uden for det maritime miljø.
Vi finder praktiske løsninger på næsten alt mellem himmel og jord, gerne med den skæve vinkel, hvor løsningen skal gå op i en højere enhed.
Vores force er at indgå i tæt dialog med kunden, lytte til ønsker og ideer og få dem udført til brugbare og flotte løsninger.
Se mere om de spændende projekter og lad dig inspirere.

Skaterpark for Svendborg Havn


EGEBJERG MØLLE

14. februar 2014 blev Egebjerg Mølle Naturrum indviet. Den bevaringsværdig mølle fra 1861 ligger i Egebjerg Bakker ved Svendborg.
Jobi Værft har lavet stålkonstruktionen til den nye flotte top til Egebjerg Mølle.

Møllens gamle top er blevet erstattet af en smuk og unik 8-kantet glasprisme, tegnet af arkitektfirmaet Praksisarkitekter. Fra møllens top, i 110 meters højde, har gæsterne en enestående udsigt horisonten rundt. Møllen skal bl.a. fungere som udstillings- og formidlingscenter og der indrettes en naturformidlingsbase for skoleklasser, spejdere og børnefamilier. Her er masser af inspiration til at søge naturoplevelser i den sydfynske natur.


Lønning, Skagen Kirke

I anledning af Skagens 600 års købstadsjubilæum i 2013, blev der af Skagens flittige damer, broderet et nyt smukt altertæppe, med de sidste sting syet af HKH Dronning Margrethe d. II.
Altertæppet skulle pynte sammen med den nyrenoverede lønning på alteret. Jobi Group stod for at få lønning og lister slebet og oplakeret. Her kom det fine snedkerværktøj i brug. Alt skulle fremstå smukt og spejlblankt til kirkens jubilæumsgudstjeneste første søndag i advent.